Star.Care platformen vil i sin første version være en evalueringsplatform for sundhedsklinikker. I modsætning til eksisterende virksomheder, der leverer feedbackløsninger, tilbyder Star.Care kun verificeret feedback fra patienter.

Det er derfor ikke muligt at snyde med dataene, som det i øjeblikket er muligt ved brug af andre eksisterende anmeldelsesplatforme. Hvis en borger i dag har behov for behandling fra f.eks. en fysioterapeut eller en psykolog, så kan det være lidt af en jungle at finde den helt rette behandler til dem. Valget af behandler er ofte baseret på private anbefalinger eller baseret på mudrede data fra Trustpilot og Google. Nogle gange kan valget af behandler endda være helt tilfældigt. Borgere har ikke mulighed for at træffe en beslutning ud fra et objektivt og verificeret grundlag. Det er nødvendigt med en løsning på dette problem, og den løsning hedder Star.Care.

Star.Cares kunder, i form af danske sundhedsklinikker, vil betale for løbende at modtage automatiserede og verificerede patienttilfredshedsundersøgelser, der hjælper dem med at fokusere på de områder, hvor de kan forbedre sig. Samtidig vil disse verificerede data blive gjort offentligt tilgængelige for danske borgere. På den måde vil du som borger kunne gå ind på Star.Cares platform og finde den perfekte behandler eller sundhedsklinik ud fra dine behov indenfor relevante kategorier såsom behandlingstilfredshed, hygiejne, service m.m.